Hit dijeta među zvezdama: Potrebno je da jedete ovu stvar samo jednom dnevno

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2016, 06:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit dijeta među zvezdama: Potrebno je da jedete ovu stvar samo jednom dnevno

Lepa lica koja svakodnevno gledamo u medijima uvek se trude da izgledaju najbolje što mogu, pa često isprobavaju razne neobične dijete. Tako smo saznali i za M Plan - dijetu sa pečurkama.

Ova neobična dijeta traje samo 14 dana i obećava gubitak masnoća iz stomaka, zadnjice, butina i ruku, ali ne i iz grudi.

Obrok s pečurkama potrebno je pojesti samo jednom dnevno, a rezultati su zapanjujući.

Zvuči poprilično neverovatno, ali Keti Peri i Keli Ozborn >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kunu se u njenu delotvornost.

- Pečurke su bogate nutrijentima, pa ako jedemo više pečuraka, manje je verovatno da ćemo tokom dana jesti visokokaloričnu hranu. Vlakna u njima dobro deluju na probavu i ostavljaju nas sitima, pa nećemo vrlo brzo nakon obroka biti ponovo gladni i grickati nezdrave stvari. Takođe, pečurke imaju puno proteina i malo kalorija, a tu su i vitamin B, gvožđe i cink koji će učiniti čuda za kožu, kosu i nokte -rekla je ona

Nema sumnje da su pečurke odlična namirnica za svaku dijetu, međutim, da li zaista deluju na određene delove tela?

- Struk, noge i ruke delovi su koji se pokreću puno više od nekih drugih, pa je vjerojatnije da će višak sala prvo nestati sa njih. Pečurke imaju malo kalorija i jeftine su, pa ih je svakako preporučljivo ubaciti u dijetu. Činjenica je da ako jedemo zdravo, redovno, čisto i prirodno, i svakodnevno vežbamo - svi možemo smršati - iskrena je Žanet.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.