Hit: Stižu bele pantalone koje je nemoguće isprljati (VIDEO)

Izvor: B92, 23.Apr.2016, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit: Stižu bele pantalone koje je nemoguće isprljati (VIDEO)

Svaka dama ih je oduvek želela!

Leti nema ništa bolje od uskih belih pantalona, ali mnoge žene ih izbegavaju jer jednostavno ne žele ceo dan da hodaju pune mrlja. Napokon je neko uspeo da doskoči i tom problemu i osmisli bele pantalone na koje se prljavština neće primati.

Brend "Old Navy" dizajnirao je revolucionarne pantalone sa kojih će se kafa samo otkotrljati, javili su svetski mediji.

Napravljene su od posebno tretiranog materijala koji je otporan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na mrlje koje mogu da nastanu od vina, sokova, kafe, i drugih najčešćih krivaca za prljave mrlje na belim pantalonama.

Nažalost, ove pantalone su za sada dostupne samo u Americi, ali je nesumnjivo da će mnogi konkuretni uskoro početi da kopiraju ovu odličnu ideju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.