Hali Beri “zaratila” sa bivšim suprugom

Izvor: Lepota i zdravlje, 18.Okt.2014, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hali Beri “zaratila” sa bivšim suprugom

Hali Beri (47) još uvek ne uspeva da pronađe zajednički jezik sa bivšim nevenčanim suprugom Gabrijelom Obrijem (38), sa kojim ima šestogodišnju ćerku Nalu.

Naime, slavna glumica navodno je podnela zahtev sudu za smanjenje alimentacije koje plaća manekenu, a koja trenutno iznosi 16.000 dolara. Ona tvrdi da je Obri trenutno nezaposlen, te da živi od njenog novca.

“Ona je zatražila od sudije da smanji njenu mesečnu alimentaciju sa 16.000 na >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << 3.000 dolara. Ona tvrdi da je Gabrijel prestao da radi i da je zadovoljan prihodima koje ima od alimentacije, što je iskorišćavanje sistema”, rekao je izvor za TMZ.

Hali i Gabrijel imaju zajedničko starateljstvo nad devojčicom. Hali je trenutno u braku sa francuskim glumcem Olivijem Martinezom, sa kojim je pre 11 meseci dobila sina Makea.

Ovo nije prvi put da su se nekadašnji partneri sukobili oko starateljstva nad ćerkom, nakon što su 2010. stavili tačku na svoju pet godina dugu vezu. Naime, Obri je 2012. sudskim putem sprečio Haline planove da Nalu preseli u Francusku, gde je planirala da živi sa svojim novim suprugom.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.