Grudi na izvol’te: Rijana i Majli Sajrus se razgolitile na crvenom tepihu

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Okt.2014, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grudi na izvol’te: Rijana i Majli Sajrus se razgolitile na crvenom tepihu

Humanitarno veče amfAR Inspiration Gala u Los Anđelesu okupilo je još jednom brojna poznata lica. Dok su neki pokazali humanu stranu svoje ličnosti, pojedine zvanice istakle su neke druge atribute.

Majli Sajrus i Rijana ostavile su bez teksta sve prisutne svojim odevnim kombinacijama!

Dvadesetdvogodišnja Majli na sebi je imala crnu haljinu, ali najviše pažnje privukao je gornji deo, koji se sastojao od providnog materijala i traka koje su jedva prekrile >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << bradavice.

Rijana se pak odlučila za dugačku belu haljinu s izrezom. I u ovom slučaju, oči su bile uprte u pevačicin dekolte jer je grudi prekrila samo dijamantima.

Autor: Life Content, M.K.

Foto: Getty

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Grudi u prvom planu: Majli i Rijana ne prestaju da šokiraju

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2014, 02:21

Majli Sajrul i Rijana su poznate po tome da se ne stide da pokažu svoje atribute, a tim pravilom su se vodile i na dobrotvornoj "amfAR" svečanosti u Los Anđelesu. Obe pop zvezde pokazale su svoje grudi u providnim haljinama, rizikujući pritom da pokažu i nešto više...Majli nastavlja da šokira...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.