Grejs je stigla, slobodno dođite u Dogvil

Izvor: Lepota i zdravlje, 29.Okt.2014, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grejs je stigla, slobodno dođite u Dogvil

Predstavu Dogvil, pozorišnu adaptaciju scenarija istoimenog filma Larsa fon Trira,moći ćete premijerno da pogledate 19. decembra u Mikser Houseu. Ulogu Grejs i sve ostale ženske uloge igraju Milica Majstorović i Tamara Aleksić, dok će Branislav Trifunović igrati sve muške uloge u komadu.

Autore pozorišne predstave Dogvil najviše zanima specifična psihologija izolacije koja dugoročno ostavlja posledice na svakog pojedinca u izolovanoj zajednici. Na bini su tri muzičara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << glumica i glumac, a narativ se predstavlja glumom, koncertnim izvođenjem i interakcijom sa videom, odnosno filmskim scenama na velikom platnu, koje dominira scenografijom.

Režiju potpisuje Kokan Mladenović, a muziku, koju će komponovati Marko Grubić, izvodiće uživo Vrooom.

Koproducenti predstave Dogvil su Mikser, SKC Novi Sad, Dom omladine Pančeva i Marko Grubić (Fast Forward). Partner predstave je KC Pančevo. Projekat je podržao Sokoj.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.