Garnier dvofazna micelarna voda

Izvor: MrsFoxy.com, 25.Sep.2016, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Garnier dvofazna micelarna voda

Garnier kombinuje jačinu micela i ulje argana, kako bi stvorio efikasnu micelarnu vodu koja ujedino neguje kožu i ekikasno ukljanja čak i vodootpornu šminku. Dermatološki i oftamološki testirana, Garnier dvofazna micelarna voda obećava čak 400 upotreba u samo jednoj bočici, po veoma povoljnoj ceni. Ova izuzetna micelarna voda na mojoj polici našla se u pravom momentu. 










Garnier dvofazna micelarna još jedna je micelarna voda >> Pročitaj celu vest na sajtu MrsFoxy.com << koja me je načisto oduševila ove godine. Nisam ranije bila ljubitelj skidača šminke na uljanoj bazi (pošto se ne savetuju osobama koje nose sočiva, a meni je to ostalo u podsvesti), te sam po malo bila skeptična kako će se ova micelarna pokazati. Ne mogu, a da vam ne kažem da me je u potpunosti oduševila. Moja koža je od normalne ka mešovitoj prešla u izuzetno isušenu i dehidriranu, što je bila posledica upotrebe određenih proizvoda za negu, o čemu ću vam u bliskoj budućnosti pisati. Muke sa suvom kožom znaju samo njeni "vlasnici". Moja kombinacija je ubitačna - izrazito osetljiva koža, postala je još i suva. To ide ovim redom otprilike: uzasno zatezanje, peckanje, čak i pečenje, iritacije, perutanje, ranice. Muku mučim već tri meseca, a najveća muka od svega mi je bila da pronađem proizvod za skidanje šminke. Šminkanje sam svela na minimum, izbacila sapun koji obožavam i zamenila ga blagom penom za umivanje, ali je ostalo pitanje čime skidati šminku. Rešila sam da probam Garnier dvofaznu micelarnu vodu, pa šta bude. Računala sam da mi od jedne, dve upotrebe neće ništa biti, preživeću.









Pre upotrebe Garnier savetuje da se bočica promućka, kako bi se dve faze, uljana i vodena, dobro sjedinile. Potom treba naneti micelarnu na tufere ili blaznice, staviti na oči, ostaviti dvadesetak sekundi, a potom povući blaznice na dole. Garnier savetuje da se to uradi bez trljanja, kako se već osetljiva, iziritirana i suva koža ne bi još dodatno nadražila. Probala sam ovaj sistem i odlično funkcioniše. Jedino što zaista moram je da jednim dodatnim povlačenjem skinem šminku sa manje dostupnih mesta, kao na primer ispod oka ukoliko sam jače našminkana. U jednom potezu i bez trljanja skidam kompletnu podlogu sa lica. Koža mi savršeno čista, bez masnog traga, nije iziritirana, te me samim tim ne pecka. Arganovo ulje ima ulogu da smiri kožu, a ja imam osećaj kao da sam namazala osvežavajuću kremu na lice, a ne da sam skidala šminku. Pošto mi je koža lica sva "jadna" i isušena, valjda upije svo ulje iz micelarne. Nakon skidanja šminke, koža mi je neverovatno mekana i blago i prijatno miriše.


Ono što je meni najvažnije je područje oko očiju. Kao neko ko je na pauzi od nošenja sočiva, i dalje posebno obraćam pažnju na tu regiju. Moram da naznačim, da ako bih nosila sočiva, ne bih je koristila sigurno, pošto se u tom slučaju sredstva na uljanoj bazi ne preporučuju jer mogu ostati u oku, sledećeg jutra se zalepiti za sočivo i trajno ga oštetiti. Dakle, ne bih je koristila u području oko očiju da nosim sočiva, a pošto ih poslednjih meseci ne nosim, mogu slobodno da eksperimentišem. Kao neko ko ima puno iskustva i osetljive oči, i na ovom polju mogu da kažem da se Garnierova micelarna pokazala odlično! Uklanja mi svu šminku, pa čak i težu sa par tupfera bez i trunke iritacije. Što se tiče vodootporne šminke, ne mogu da vam kažem koliko je efikasno uklanja, pošto voodotpornu šminku ne koristim. Generalno, prezadovoljna sam Garnierovom dvofaznom micelarnom. Jedna je od dve micelarne koje sam otkrila ove godine i koje ću nastaviti da kupujem. Još jedan čist dokaz da micelarna ne mora da bude jezivo skupa, da bi bila efikasna! Kada se samo setim koliko sam para dala proteklih godina na skupe micelarne, duša me boli. O tome sam vam već pisala, pa se neću ponavljati. Ukoliko imate suvu kožu, iziritiranu kao ja, probajte Garnierovu dvofaznu micelarnu vodu, verujem da se nećete pokajati.




Sastav:









Zapremina:
400 ml




Cena:
oko 500 din




*PR uzorak






Da li ste probale Garnier dvofaznu micelarnu vodu i kakvo je vaše iskustvo?


Koja je vaša omiljena micelarna voda, koju biste preporučile?






Kiss,
Mrs Foxy


Nastavak na MrsFoxy.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MrsFoxy.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MrsFoxy.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.