Festival „Love and spirit” početkom decembra u „Gvarnerijusu”

Izvor: Lepota i zdravlje, 18.Nov.2014, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival „Love and spirit” početkom decembra u „Gvarnerijusu”

Treći festival duhovnosti i duhovnih praksi naroda sveta „Love and spirit” biće održan 6. i 7. decembra u Salonu lepih umetnosti „Guarnerijus” (Džordža Vašingtona 12, Beograd).

Teme ovogodišnje manifestacije su ples, muzikoterapija, pevanje i igra.

Tokom trajanja manifestacije, posetioci će imati jedinstvenu priliku da prisustvuju nizu predavanja i radionica posvećenim svim stvarima koje obogaćuju duh i telo.

Zanimljiv će biti koncert joga >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << muzike „Bhajane” i hora Muzika Viva, masaža tibetanskim činijama Peđe Filipovića, čas či gonga sa Vladom Vidovićem, prezentacija biblioterapije doktora Mrđena, „Dramske igre” glumca Slobe Beštića, „Mjuzikl” Nene Zablaćansk i…

Svi posetioci ce moći aktivno da učestvuju u dešavanjima na bini, te preporučujemo da dođu u udobnoj garderobi i obući!“, kaže dr Mirjana Mićović, predsednica organizacionog odbora manifestacije iz Udruženja „Asklepijus”.

Cena ulaznice za prvi dan je 500 dinara, dok je drugi dan je predviđen samo za radionice na kojima će se učesnici upoznati sa regresoterapijom, aromaterapijom, detoksikacijom glinom, pevanjem kao terapeutskom metodom, porodicnim poretkom…

Foto: www.love-and-spirit.com

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.