Evo kako treba da provedete prvih deset minuta na poslu

Izvor: B92, 23.Avg.2014, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako treba da provedete prvih deset minuta na poslu

Da li čim dođete na posao uključite računar i proveravate elektronsku poštu?

To ne treba da radite jer se na taj način aktivira reaktivna funkcija mozga (koja nam pomaže u opstanku), umesto proaktivne funkcije koja služi za obradu informacija, a to je ono što je neophodno na poslu.

Ron Friedman, socijalni psiholog, predlaže kako da produktivnije provedete prvih deset minuta na poslu.

Prvo odredite šta je stvarno važno.

Drugo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što treba da uradite je da odredite cilj i napravite plan akcije kako da taj cilj ostvarite.

Treće odredite šta je u planu najvažnije i to prvo uradite.

Izvor: bizlife.rs

Foto: stockimages/FreeDigitalPhotos.net

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Evo-kako-treba-da-provedete-prvih-deset-minuta-na-poslu

Izvor: medio.rs, 23.Avg.2014

Da li čim dođete na posao uključite računar i proveravate elektronsku poštu?..To ne treba da radite jer se na taj način aktivira reaktivna funkcija mozga (koja nam pomaže u opstanku), umesto proaktivne funkcije koja služi za obradu informacija, a to je ono što je neophodno na poslu...Ron Friedman,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.