Eva Longorija posetila Viktoriju Bekam u londonskoj prestonici

Izvor: Lepota i zdravlje, 17.Nov.2014, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eva Longorija posetila Viktoriju Bekam u londonskoj prestonici

Bliske prijateljice Eva Longorija i Viktorija Bekam ovih dana nalaze se na različitim krajevima sveta. I dok glumica i producentkinja dane provodi u Majamiju u društvu svog novog dečka, modna dizajnerka i nekadašnja pevačica boravi u rodnoj Britaniji.

Humanitarni događaj “The Global Gift Gala” koji će biti upriličen večeras u Londonu bio je povod da tridesetdevetogodišnja Eva krene na put u glavni grad Velike Britanije. Društvo na ovom kratkom putovanju pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << joj Ken Paves, čuveni holivudski frizer.

Eva i Ken su se još u avionu fotografisali, a glumica je selfi objavila na društvenim mrežama i najavila posetu svojoj prijateljici.

“Viktorija, pazi se. Stižemo!”, napisala je na Instagramu pored fotografije iz letelice, a kada se sastala sa suprugom Dejvida Bekama u njenom londonskom butiku usledio je još jedan pozdrav pratiocima: “Tako sam srećna sa mojom devojkom u njenoj novoj radnji.”

Veseli trio nastavio je da objavljuje zajedničke fotografije nastale u Ulici Dover broj 36, gde se nalazi radnja četrdesetogodišnje modne dizajnerke koja je ove godine ponela laskavo priznanje najuspešnije privrednice.

Izvor: Life Content

Foto: Instagram

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.