Emocionalni slom: Izgubila cipelu i rasplakala se pred publikom

Izvor: B92, 19.Dec.2014, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emocionalni slom: Izgubila cipelu i rasplakala se pred publikom

Izgleda da su praznici za Maraju Keru posebno emotivni, pošto je nakon razvoda od supruga Nika Kenona razdražljivija nego inače.

Muzička diva, koja je trenutno u procesu razvoda od voditelja Nika Kenona bila je vrlo emotivna tokom Božićnog koncerta u Rokfeler centru.

Tokom nastupa pevačica je uspela da izgubi cipelu, ali je kao pravi profesionalac izula i drugu te nastavila da peva.

Ipak, tokom izvođenja pesme "Hero“ pevačica se prepustila emocijama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i briznula u plač, a niz čudnih situacija nastavio se i ispadanjem mikrofona kada je napravila pauzu u nastupu.

Ne samo što joj je trenutno i u privatnom životu veoma teško, već je i na udaru javnosti zbog daleko slabijih glasovnih mogućnosti nego ranije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.