Eksperiment uspeo: Konačno otkrriven lek protiv starenja?

Izvor: Vesti-online.com, 26.Mar.2017, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksperiment uspeo: Konačno otkrriven lek protiv starenja?

Lek koji zaustavlja proces starenja i podstiče podmlađivanje organizma testiran je uspešno u Holandiji.

Ovo revolucionarno otkriće objavljeno je juče u medicinskom časopisu "Ćelija", a rezultati su za sada provereni samo na eksperimentalnim životinjama.

Rezultati su oduševili naučnike širom sveta, jer je dokazano obnavljanje jetre u miševima koji su - mereno ljudskim vekom - imali čak 90 godina!

Mada je izgled naučnike mnogo manje zanimao, i tu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se lek pokazao fantastičnim. Miševi su se naglo podmladili, dlaka progustila, a ponovo su mogli da trče kao mladi!

Lek i dalje treba istraživati, saglasni su danas mnogi naučnici širom sveta, ali su testovi na ljudima planirani u bliskoj budućnosti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.