Džoan Rivers deo nasledstva ostavila kućnim ljubimcima

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Sep.2014, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoan Rivers deo nasledstva ostavila kućnim ljubimcima

Slavna američka voditeljka i komičarka Džoan Rivers svoje bogatstvo, koje se procenjuje na 150 miliona dolara, ostavila je kćerki Melisi Rivers, unuku Kuperu i svojim psima.

Džoan je obožavala svoja četiri ljubimca i zbog toga se pobrinula da oni budu zbrinuti u slučaju da se njoj nešto dogodi.

“Ti psi su porodica i Džoan je želela da bude sigurna da će i posle njene smrti imati prijatan život”, izjavio je prijatelj porodice Rivers.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << />
Ipak, četiri psa više neće živeti u penthausu u Njujorku, već će se preseliti kod dugogodišnje asistentkinje slavne komičarke Džoselin Piket.

Autor: Life Content

Foto: Instagram

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.