Dženifer Aniston: Vređaju me komentari o ženama koje nisu majke

Izvor: Lepota i zdravlje, 16.Dec.2014, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Aniston: Vređaju me komentari o ženama koje nisu majke

Popularna glumica osvrnula se na sve češće medijske komentare u kojima piše da je žena koja je izabrala karijeru ispred porodice i dece.

Glumica je rekla da je takvi komentari vređaju i da joj stvaraju sve veći pritisak, kao i to da nije pošteno ženu nazivati neuspešnom samo zato što se nije još ostvarila kao majka.

“Nije fer, jer iako dete nije izašlo iz moje vagine ne znači da svakodnevno ne ispoljavam svoja majčinska osećanja prema prijateljima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << njihovoj deci i ljubimcima”, otkrila je ona za Daily Mail.

Otkad se 2005. godine razvela od bivšeg supruga Breda Pita, glumica je stalno na meti američkih i drugih medija koji gotovo uvek pišu o njenoj navodnoj trudnoći ili udaji te je neprestano i nepotrebno upoređuju s Anđelinom Džoli.

“Pročitala sam toliko bolnih stvari o sebi, kako sam stavila karijeru ispred svega, kako žrtvujem mogućnost da stvorim porodicu te da sam orijentisana samo na sebe i svoj poslovni uspeh. Postoje mnogi razlozi zašto neki ljudi nemaju dece, neki odluče da ne žele da ih imaju, a neki ih ne mogu imati ili im se još jednostavno nisu dogodila. U svakom slučaju takve medijske pretpostavke su bezobrazne i uvredljive, a mogu dolaziti samo od neukih ljudi”, zaključila je Dženifer.

Izvor: Daily Mail

Foto: Sipa

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.