Drečavo je IN: Svetske lepotice koje eksperimentišu sa bojom kose!

Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Avg.2014, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drečavo je IN: Svetske lepotice koje eksperimentišu sa bojom kose!

Svetskim zvezdama je sve dozvoljeno, pa su tako često baš one glavni “krivci” za povrtak nekih modnih trendova. Poslednjih meseci polako su se vratili šareni pramenovi, kao i perike.

Neke pevačice su na ovaj način izgradile svoj stil, kao na primer Lejdi Gaga, za koju nikad nismo sigurni koja joj je prirodna boja kose. Nju u stopu prati i Rijana, koja se često odlučuje za drečave perike. A Demi Lovato uvek ima neke nove pramenove u zanimljivoj boji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje <<

Ovakav stil je definitivno veoma hrabar. Potrebno je uklopiti i ostatak outfita, kako ne biste delovali smešno. A za početak, uvek možete probati neku periku ili umetak u bilo kojoj boji. Možda baš vašoj kosi nedostaje ljubičasti ili zeleni pramen.

Rijana

Rijana

Nikol riči

Keša

Kejti Peri

Demi Lovato

Autor: Life Content, J.J.

Foto: Facebook, Instagram, Twitter

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.