Domaći balzam za usne sa aromom vanile

Izvor: Lepota i zdravlje, 04.Jul.2015, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domaći balzam za usne sa aromom vanile

Prirodan, mirisan i idealan za vrućine! Ukoliko volite da su vam usne besprekornog izgleda, napravite balzam sa prelepom aromom vanile. Foto: Gulliver/Thinkstock Slasni prirodni balzam za mekane usne možete napraviti sami. Sve što vam je potrebno je samo nekoliko sastojaka koje sigurni smo već imate u svom domu. Dakle, vreme je da preuzmete stvar u svoje ruke i sami pripremite svoj domaći balzam za usne, koji će vam posebno u osetljivim životnim periodima poput trudnoće, kada je važno izbegavati >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << sintetske sastojke biti od velike koristi. Zbog blizine sluzokože, ali i činjenice da ove proizvode vrlo lako možemo pojesti, proizvode pune sintetskih mirisa i ukusa bolje je ne koristiti. Domaći balzam za usne biće jeftiniji i dostupniji od bilo kog kupovnog balzama za usne, ali što je najbitnije sadržaće mnogo kvalitetnije sastojke. Za pripremu balzama za usne s aromom vanile potrebno vam je: - 2 velike kašike kakao maslaca - 2 velike kašike ekstrakta devičanskog kokosovog ulja - 2 velike kašike voska - 1 kašičica ekstrakta vanile Priprema: Sve sastojke osim ekstrakta vanile otopite uz povremeno mešanje na što manjoj temperaturi ili u mikrotalasnoj pećnici, i na kraj dodajte kašičicu ekstrakta venile. Zatim, dobro promešajte, i dok je smesa još vruća, prelijte je u unapred pripremljene limene ili staklene posudice. Kad se smesa ohladi, prećiće u čvrsto stanje, a vi ćete imati svoj prvi balzam za usne.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Super seks: Moguće je i na +30

Izvor: Lepota i zdravlje, 04.Jul.2015

Vrućine stižu, ali to nije razlog da se odreknete seksa. Evo šta možete da uradite, da vam visoke temperature ne pokvare uživanje. Foto: Gulliver/Thinkstock Tuširajte se zajedno Umesto da se znojite u krevetu, uživajte u seksu pod tušem na “idealnoj” temperaturi. Zaboravite na pidžame Spavajte...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.