Đumbirova voda: Magičan napitak koji topi kilograme

Izvor: Vesti-online.com, 12.Feb.2016, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đumbirova voda: Magičan napitak koji topi kilograme

Gotovo da ne postoji namirnica koja je toliko zdrava kao što je to đumbir. Možete ga koristiti kao začin, u komibnaciji sa medom i limunom prerasta u pravu vitaminsku bombu koja jača vađ imunitet, a takođe deluje i kao sagorevač masnoće, pa će biti vaš siguran saveznik u gubitku kilograma.

Konzumiranje đumbira stvara kod vas i osećaj sitosti, pa nećete imati potrebu za grickanjem između obroka.

Đumbirova voda je napitak koji će vam pomoći da izgubite >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << neželjene kilograme, a izbacićete i štetne materije iz organizma. Sve što treba da uradite je da stavite 1,5 litar vode da proključa, a zatim kuvati na laganoj vatri dvadesetak minuta. U vodu na kraju dodati seckan koren đumbira, dužine od oko 5 cm.

Kada bude gotova, vodu sipajte u termos zajedno sa đumbirom. Nosite je sa sobom gde god da idete i pijte tokom celog dana u malim gutljajevima. A kilogrami će se polako topiti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.