Dijeta koja čuva vaše zdravlje – i topi 10kg za mesec dana

Izvor: Savršena.com, 01.Maj.2017, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijeta koja čuva vaše zdravlje – i topi 10kg za mesec dana

(foto: favim.com) Ukoliko još uvek niste uspeli da se vratite na idealnu kilažu, ovo je najbolje vreme da se odlučite na taj korak.
Predstavljamo Vam dijetu kojom ćete za samo mesec dana skinuti neverovatnih 10 kg, i to na potpuno zdrav način.
Nakon samo dva dana pridržavanja ovog režima ishrane, primetićete razliku. Ovakvim načinom ishrane, ne samo da ćete istopiti masne naslage već ćete i popraviti opšte stanje organizma – kosa će biti sjajnija i elastičnija, nokti >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << jači, a koža svežija.  
Ova ishrana se bazira na povećanom unosu proteina. Ovo ne znači da ćete u potpunosti izbaciti ugljene hidrate, ne, samo ćete smanjiti njihov unos. Od ponedeljka do nedelje  izbacite ugljene hidrate iz vaše ishrane, a u nedelju ih jedite za doručak i ručak – i tako u krug.
Šta smete jesti:
Sve vrste mesa (sem izuzetno masne svinjetine) Mlečne proizvode (birajte one proizvode sa 0% mlečne masti) Povrće (konzumirajte povrće zelene boje: kupus, spanać, karfiol, paprika, krastavac, celer, brokoli, rukola) Jaja (na sve načine, ako ih pržite smanjte količinu ulja na kojoj ih pržite) Orašasti plodovi (kikiriki, badem, orah, lešnik, sve ovo umereno koristite zbog masti koju sadrže. Šačica dnevno je dovoljna.) Voda (2,5 l minimum dnevno morate popiti ) Šta ne smete jesti:
Brašno Voće, jer sadrži šećer koji nije preporučljiv. Možete se nedeljom častiti bilo kojim voćem. Sokove, jer sadrže veštački šećer koji je zabranjen. Krompir, grašak, soja, pasulj, boranija, tačnije sve povrće koje se teško vari i sadrži skrob. Grickalice i  slatkiše Ukoliko vam organizam “traži” slatkiše, posebno kad ste u pms-u, možete posegnuti za kašičicom meda ili nekim integralni keksom. U nedelju možete jesti i nešto od “zabranjenih” proizvoda ali pazite da ne preterate jer onda sve pada u vodu.
Istraživanja su pokazala da se na ovaj način može izgDiubiti minimum 10 kg za mesec dana. Ova dijeta čuva  vaše mišiće tako da je potpuno zdrava. Čak se može preporučiti kao neki vid detoksikacije organizma.
Izvor: kolektiv.me

Nastavak na Savršena.com...






Povezane vesti

3 najefikasnije vežbe za mršavljenje i oblikovanje tela

Izvor: Savršena.com, 01.Maj.2017

(foto: Favim) Leto se bliži, a vaga pokazuje istu kilažu kao zimus – to znači da je krajnje vreme za trening!. Predstavljamo vam treninge namenjene početnicima, ali i profesionalcima:. Izgradnja mišića Ovaj program je predviđen za početnike. Trajanje treninga je 30 minuta, a jedino što vam...

Nastavak na Savršena.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.