Devojke iz Sibira: Najprovokativniji ples ikada viđen

Izvor: B92, 21.Avg.2014, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojke iz Sibira: Najprovokativniji ples ikada viđen

Upoznajte devojke iz Sibira koje su svojim plesom oduševile čak i koreografkinju poznate pevačice Dženifer Lopez

Kada je Jelena Jatkina iz Novosibirska snimila video zajedno sa devojkama iz “Fraules” centra na kojem izvode provokativni ples, odmah je postala poznata, a njihov snimak je na Jutubu pogledalo više od 30 miliona ljudi.

“Snimile smo video jer smo želele da reklamiramo našu plesnu školu, ali i da pokažemo ljudima da je u Sibiru i pored velike >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zime lepo”, rekla je Jelena.

Koreografija koja je osmišljena za taj video prati mladu devojku koja je iznervirana činjenicom da je napolju -42 stepena. Kako bi se razveselila ona počinje da sanjari da je na nekom toplijem mestu i počinje da pleše iz omiljenu muziki, a ubrzo joj se pridružuju i drugarice.

“Ljudi se uglavnom iznenade kada čuju da sm iz Sibira, i nije im jasno da i poret tolike hladnoće neko ima volje da trenira”, objašnjava Jelena.

Vođena modernim trendovima i Jelenin ples se bazira na vrckanje guzom, što ceo ples čini jako provokativnim i seksi. Ipak, postoji jedno pravilo kojeg se Jelena drži, a to je da ne prima članice koje su mlađe od 16 godina.

“Sa moralne tačke gledišta mislim d anije u redu da devojčice koje su mlađe od 16 godina plešu ovakav ples. Mnogi roditelji me mole da iz primim u školu, ali im ja svima objasnim da je najbolje da dođu kada napune 16 godina”, smatra Jelena.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.