Dekolte: Modni aksesoar koji je ponovo u centru pažnje

Izvor: Lepota i zdravlje, 24.Nov.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dekolte: Modni aksesoar koji je ponovo u centru pažnje

Godinama unazad mnoge svetske zvezde promovišu trend ženskog tela sa oblinama i mnoge od njih su prepoznatljive upravo po tome. Zbog toga jedne godine sve poznate dame ističu svoje zadnjice, druge grudi i tako u krug. Već nekoliko godina Bijonse, Rijana, Niki Minaž, Igi Azelija, Dženifer Lopez, u prvi plan su isticale zadnjice kao najseksepilniji deo ženskog tela. Međutim, poslednjih nekoliko meseci, dekolte se vratio na velika vrata, i to ne običan, već veoma provokativan i seksi. Foto: >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Guliver/Splash Mnogi mediji su pisali o autfitu Salme Hajek koji je šokirao fanove. Elegantno i glamurozno? Da! Ali, da li i preterano, to su se pitali mediji. Ništa manje provokativan nije bio ni prethodni stajling u roze haljini sa istaknutim grudima.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako poznate dame nose krzno?

Izvor: Lepota i zdravlje, 25.Nov.2015, 13:01

Krzno može biti veoma elegantno i glamurozno. Ali i ne samo to. Poznate dame krznene komade nose u različitim kombinacijama, neke od njih će vas možda i iznenaditi. Naravno, govorimo o veštačkom krznu i podržavamo organizacije koje se bore protiv nošenja prirodnog krzna. I mnoge poznate dame...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.