Da li ste spremni za izazov: 400 kalorija za samo 30 minuta (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2016, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste spremni za izazov: 400 kalorija za samo 30 minuta (VIDEO)

Leto je sve bliže, a vi i dalje kuburite sa kilogramima? Krajnje je vreme da nešto preduzmete po tom pitanju. Neće biti lako, ali ako budete uporni, veoma brzo ćete uskočiti u letnje krpice bez problema.

Najpre, regulišite ishranu. Zaboravite na brzu hranu, grickalice i slatkiše. Pijace su sada prepune svežeg voća i povrća po pristupačnim cenama. Nikada nije bilo lakše hraniti se zdravo.

I pravac prioroda! Umesto da svuda idete automobilom ili autobusom, opredelite >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se za šetnju. Vaš organizam će vam biti zahvalan.

Na kraju, vežbajte. Najbolji rezultati postižu se ako promenimo ishranu i redovno treniramo. Znamo da su teretane skupe, ali to nije izgovor. Na internetu imate toliko tutorijala koji će vam pomoći da se izborite sa viškom kilograma. Malo surfujte i vidite šta najviše odgovara vašim mogućnostima.

A za brze rezultate, predlažemo vežbe za intezivno sagorevanje kalorija. Probajte ovaj izazov, u kome ćete za samo 30 minuta sagoreti čak 400 kalorija. Neće biti lako, ali sigurni smo da vi to možete. Pogledajte video:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.