Da li ste isprobali glinu za kosu?

Izvor: Lepota i zdravlje, 20.Jan.2017, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste isprobali glinu za kosu?

Ok, maske za lice od gline postale su najnormalna stvar. No, u prvi mah, glina za kosu zvuči kao malo beauty čudo, iako ne sumnjamo da će uskoro postati jedna od glavnih tema. Foto: PR A zašto nam se Balmain Matt Clay Strong glina dopada? Jer je spasonosno rešenje za neukrotive kovrdže! Ne samo da će vam pomoći da obuzdate svoju “divlju” kosu, već je i učiniti dugotrajno glatkom. Pružiće joj mat finiš i obezbediti trendi i prirodan izgled za samo nekoliko sekundi. U čemu je trik? U >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << proteinima svile i ulju argana, na kojima se bazira, a koji stimulišu optimalno zadržavanje vlage unutar ćelija kose i oporavljaju i štite oštećene i suve vlasi od spoljašnjih faktora. Bonus Činjenica da je reč o unisex proizvodu. Možete ga slobodno preporučiti i svom dragom!:) Gde je možete kupiti? Samo u ekskluzivnim frizerskim salonima i putem online prodaje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li ste isprobali glinu za kosu?

Izvor: Scandal.rs, 20.Jan.2017

A zašto nam se Balmain Matt Clay Strong glina dopada?..Jer je spasonosno rešenje za neukrotive kovrdže! Ne samo da će vam pomoći da obuzdate svoju “divlju” kosu, već je i učiniti dugotrajno glatkom. Pružiće joj mat finiš i obezbediti trendi i prirodan izgled za samo nekoliko sekundi...U...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.