Da li je moguće da jedna trudnica izgleda ovako

Izvor: B92, 22.Avg.2014, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je moguće da jedna trudnica izgleda ovako

Manekenka i glumica Erin Meknaut pokazala je svojim pratiocima na Instagramu svoju savršenu liniju u trudnoći.

*

Skoro je ova manekenka ohrabrivala sve buduće mame da slobodno pokažu svoje trudničke stomačiće, takođe fotografijom na profilu na Instagramu na kojoj pokazuje svoj stomak dok se opušta u prijatnoj kupki.

Sada je trdesetdvogodišnja Erin ponosno pozirala ispred ogledala u crnom bikiniju i pokazala svoju besprekornu liniju u trudnoći. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Pre nekoliko nedelja Erin i njen suprug su obavestili svoje obožavaoce da očekuju prvo dete.

Ova lepa manekenka koja je bila predstavnica Australije na izboru za Mis univerzuma udala se za pevača Egzempla 2012. godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da-li-je-moguce-da-jedna-trudnica-izgleda-ovako

Izvor: medio.rs, 22.Avg.2014

Manekenka i glumica Erin Meknaut pokazala je svojim pratiocima na Instagramu svoju savršenu liniju u trudnoći...Skoro je ova manekenka ohrabrivala sve buduće mame da slobodno pokažu svoje trudničke stomačiće, takođe fotografijom na profilu na Instagramu na kojoj pokazuje svoj stomak dok se opušta...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.