Coca-Cola vas poziva da budete deo Dizajnspiracije

Izvor: Lepota i zdravlje, 18.Apr.2017, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Coca-Cola vas poziva da budete deo Dizajnspiracije

U želji da afirmiše mlade i talentovane umetnike kompanija Coca-Cola Srbija otvorila je konkurs Coca-Cola Dizajnspiracija kojim poziva studente i diplomce fakulteta i visokoškolskih ustanova da osmisle jedinstveni dizajn elemenata za opremanje kafića. Foto: PR Radovi se mogu prijaviti u tri kategorije: • Dizajn rasvete (različita rešenja za osvetljenje u prostoru, stone i viseće lampe, lusteri, plafonjere…) • Dizajn nameštaja (sto, bar, barske stolice, barski stolovi, stolice, sofe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << kanabe, fotelje….) • Dizajn dekorativnih elemenata (vaze, držači za salvete, meni, čiviluci, razne inovacije na drugim elementima za enterijer i eksterijer…) Po jedan rad biće odabran u svakoj od tri kategorije i nagrađen: • Novčanom nagradom od 1000 evra (isplaćenih u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan isplate) • promocijom nagrađenih kandidata i njihovih radova na otvaranju festivala Dev9t. Konkurs će biti otvoren u periodu od 18. aprila do 18. maja 2017. godine, a detaljnije informacije o samom konkursu i načinu prijavljivanja možete potražiti na www.dizajnspiracija.rs. Imena pobednika konkursa biće objavljena 25. maja 2017.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Konkurs Coca-Cola Dizajnspiracija

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 19.Apr.2017, 11:18

U želji da afirmiše mlade i talentovane umetnike kompanija Coca-Cola Srbija otvorila je konkurs Coca-Cola Dizajnspiracija kojim poziva studente i diplomce fakulteta i visokoškolskih ustanova da osmisle jedinstveni dizajn elemenata za opremanje kafića..Radovi se mogu prijaviti u tri kategorije:..–...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.