Četiri seks-greške koje na početku veze ne smete sebi da dozvolite

Izvor: JavneVesti.com, 16.Apr.2014, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri seks-greške koje na početku veze ne smete sebi da dozvolite

Baš kao što su mnoge žene netaktične kada treba da zavedu muškarca, tako su i mnogi frajeri netaktični na samom početku veze. Ipak, činjenica je da ćete, ukoliko neke greške budete pravili u samom startu, vrlo brzo ostati bez devojke

 
Da biste bili sa nekom ženom, nije dovoljno da se trudite i salećete je pre nego što je smuvate. Vaš trud mora da se nastavi i nakon spajanja usana, jer realno, taj čin apsolutno nema nikakav značaj. Poljubac, a vrlo često i >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << seks, samo su znaci da je devojci stalo i da bi želela da vas ima uza sebe, ali dalji razvoj događaja zavisi isključivo od vašeg ponašanja.
Budete li grešili na glup način u samom startu, pogotovo u krevetu, crno vam se piše. Stoga se potrudite da ove, ali i neke trivijalne greške izbegavate u širokom luku inače vam je zagarantovan status “single”.
Žene ne žele partnera da doživljavaju kao tatu
 
Žene koje padaju na “tatica” fore u krevetu tokom seksa bizarno su previše zastupljene u filmovima. Istina je da se većina žena ne pali na to. Ako ste na početku veze i ne poznajete dovoljno partnerku bolje je izbeći reč “tatica” dok se prepuštate strastima.
 
Nema oduševljenja kad muškarac utone u san odmah nakon seksa
 
Jedno je istraživanje došlo do saznanja da muškarci nakon seksa najverovatnije zaspu kako bi izbegli komunikaciju. Koji god razlog bio u pitanju, zaspati odmah nakon seksa je sebičan čin.
Ako nije u pitanju seksi san sa njom u glavnoj ulozi, žena ne želi da čuje
 
Na početku veze i nakon prvih seksualnih akcija nijedna žena ne želi da sluša prepričavanje sna u kojem je njen partner bio u društvu neke poznate lepotice kao što je to Eva Mendez. Ako nije u pitanju seksi san sa njom u glavnoj ulozi – zadržite ga za sebe.
 
Možda ona voli igračke za seks, ali ne u kombinaciji sa nekim koga jedva poznaje
 
Uvođenje igračaka za seks u krevet ne bi trebalo da se dogodi naglo, bez komunikacije i dobrog poznavanja partnerkinih preferencija. Poverenje je ključno kada je seks u pitanju. Čitajte između redova, upoznajte se, pratite njen govor tela… Učite jedno o drugome pre nego u krevet uvedete neke novitete.

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.