Bred Pit: U kući uvek moram da imam oružje

Izvor: Lepota i zdravlje, 16.Okt.2014, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred Pit: U kući uvek moram da imam oružje

Bred Pit se s pištoljem “upoznao” već sa šest godina. Glumac je to otkrio u intervjuu Radio Timesa, povodom predstavljanja svog novog filma “The Fury”.

Dok sam bio u vrtiću moj otac i deda imali su pištolj. To je deo porodične tradicije“, objasnio je Pit, dodavši da je prvo dobio vazdušnu pušku, potom je nasledio pištolj.

Pozitivno je to što mi je otac usadio veliko poštovanje prema oružju“, rekao je glumac koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << se ne oseća sigurno u kući sa suprugom Anđelinom Džoli i decom ako nema neko oružje.

Taj svoj stav otkrio je još pre dve godine u intervjuu za Daily Mail: “Znam da je čudno, ali puno bolje se osećam kad imam pištolj. Ne osećam se u kući skroz sigurno, ako nemam negde sakriveno oružje. To je moje mišljenje.

Izvor: Life Content

Foto: Instagram

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.