Bravo: Ova bradata mlada promenila je definiciju lepote!

Izvor: Savršena.com, 03.Jul.2015, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravo: Ova bradata mlada promenila je definiciju lepote!

Devojka sa bradom, po imenu Harnaam Kaur iz Berkshira u Velikoj Britaniji, nedavno je javno progovorila o godinama maltretiranja koje je trpela zbog svog neobičnog izgleda. 
Naime, ova 24-ogodišnja devojka pati od sindroma policističnih jajnika, usled čega je na njenom licu počela da raste brada poput muške kada je imala samo 11 godina!
Harnaam kaže da je pokušala da malje ukloni depilacijom, izbeljivanjem i brijanjem, ali da su nakon toga tamne dlačice počele da >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << joj se pojavljuju i po grudima, rukama, te je ubrzo odustala. Nakon toga je prešla u religiju po imenu Sikhizam, koja zabranjuje bilo kakvo brijanje ili depiliranje dlačica.
Gostujući u jednoj TV-emisiji, izjavila je da je na kraju prihvatila svoj izgled.
“Nije mi bilo lako u osnovnoj i srednjoj školi jer su deca nemilosrdna. To me je i nagnalo da počnem da razmišljam  o samoubistvu“, ispričala je ona, a onda je priznala da su jednom prilikom samo sekunde delile od toga da popije punu šaku tableta i okonča život. Međutim, u zadnjem trenutku je odlučila da tu negativnu energiju kanališe u nešto pozitivno.
“Trebalo mi je dosta snage da sebi priznam da želim da se ubijem. Ipak, taj proces razmišljanja o najgorem me je i naterao da se zamislim i odlučim da nastavim sa svojim životom.”
Harnaam je danas ponosna na svoje telo, uključujući i “mane” koje je čine posebnom, “Sada stojim iza onoga što jesam. Možete me gledati kako god želite.”
Britanska fotografkinja Louisa Coulthurst, bila je toliko impresionirana Harnaaminom životnom pričom da joj je ponudila saradnju. Pogledajte fotografije Harnaam kao mlade:

 

 
 

 
 

 
 

 
Foto: Instagram, Wittyfeed

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.