Bračne nesuglasice: Anđelina na crvenom tepihu bez Breda

Izvor: Lepota i zdravlje, 26.Nov.2014, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bračne nesuglasice: Anđelina na crvenom tepihu bez Breda

O burnoj svađi poznatog holivudskog para, Anđeline Džoli i Breda Pita, koja je zabeležena okom kamere javnost ne prestaje da priča.

Dodatne spekulacije o nevolji u braku podstakla je i premijera Anđelininog novog filma “Unbroken”, gde se na crvenom tepihu pojavila bez supruga.

Naime, iako je bio u Londonu, Bred se na premijeri drugog rediteljskog ostvarenja svoje supruge nije pojavio.

Supružnici su se posvađali u Sidneju, te je u britansku >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << prestonicu svako otišao svojim privatnim avionom.

Bred i Anđelina venčali su se u avgustu, posle 10 godina veze. Iako su već deceniju zajedno, Endži je nedavno izjavila da se još uvek navikava na ulogu supruge.

Autor: Life Content, M.K.

Foto: Sipa

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.