Bolesno: Evo šta one rade da bi imale usne kao starleta

Izvor: B92, 21.Apr.2015, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolesno: Evo šta one rade da bi imale usne kao starleta

Devojke širom sveta napravile su “izazov” na Tviteru…

Da bi postigle efekat punih usana poput Kajli Džener, devojke širom sveta na usta stavljaju tegle ili šire flaše. Potom isisaju sav vazduh iz tegle, a onda drže nekoliko minuta dok im usta ne nabubre zbog prestanka dotoka krvi u njih!

Potom slikaju usne koje posle ovog “tretmana” izgledaju neverovatno, a te slike kače na Tviter sa haštagom #kyliejennerchallenge, u prevodu, kajlidženerizazov. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Ovaj bolesni trend ima i svoje ime “DYI” i veoma je bolan, a može da bude i veoma, veoma opasan.

“Neverovatno je da neko to uopšte pokušava da uradi. Ne preporučujem ikome da to radi! Može doći do strašnih infekcija usana, gubljenja krvi iz njih, a pogotovu za one koji to urade više puta”, kaže poznati svetski plastični hirurg.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bolesno: Evo šta one rade da bi imale usne kao starleta

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2015

Devojke širom sveta napravile su “izazov” na Tviteru…..Da bi postigle efekat punih usana poput Kajli Džener, devojke širom sveta na usta stavljaju tegle ili šire flaše. Potom isisaju sav vazduh iz tegle, a onda drže nekoliko minuta dok im usta ne nabubre zbog prestanka dotoka krvi u njih!..Potom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.