Boginja stila: 20 najglamuroznijih izdanja Dženifer Lopez

Izvor: Lepota i zdravlje, 24.Jul.2016, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boginja stila: 20 najglamuroznijih izdanja Dženifer Lopez

Dženifer Lopez danas proslavlja svoj 47. rođendan, ali i dalje važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena na svetu. Ona je pevačica, glumica, producentkinja, modna dizajnerka… Zbog svog talenta i izgleda, J. Lo predstavlja uzor mnogim devojkama. Dženi nas uvek ostavlja bez daha na crvenom tepihu, a mnoge mlađe koleginice bi mogle da joj pozavide na savršenoj figuri i fenomenalnom modnom ukusu. Ova slavna dama ne zna šta znači “modni promašaj”, jer i u najjedostavnijim odevnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << kombinacijama Jennifer izgleda odlično. Zbog toga što je J. Lo danas velika slavljenica, odlučili smo da se prisetimo svih njenih glamuroznih izdanja u poslednjih nekoliko godina. OVDE pogledajte galeriju fotografija i ocenite koja večernja haljina Jennifer Lopez je najlepša!

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

EM NAJLEPŠA ŽENA, EM NAJSEKSI GUZA: Ova BOMBETINA danas slavi 47. rođendan, a izgleda VRHUNSKI! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jul.2016

Foto: Profimedia/Pacific coast news..Slavna latino-američka pevačica Dženifer Lopez danas slavi, verovali ili ne, 47. rođendan, a suvišno je napominjati da joj apsolutno niko ne bi dao toliko godina, jer izgleda - perfektno!..Popularna Džej Lo već godinama važi za jednu od najlepših žena sveta,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.