Biku će prijati emotivni susret, a Blizancima psihološka relaksacija

Izvor: Lepota i zdravlje, 16.Feb.2017, 02:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biku će prijati emotivni susret, a Blizancima psihološka relaksacija

Foto: Pixabay OVAN Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma. Važno je da sačuvate samokontrolu, pred osobom koja ima negativan uticaj na Vaše raspoloženje ili ponašanje. Reagujete suviše razdražljivo u situacijama koje Vas prate u privatnom životu. Preterivanje u izlivima osećanja ili novi zahtevi deluju iritirajuće na voljenu osobu. Sugestija: Izbegavajte loše navike i brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam. BIK Imate >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << dobar predosećaj i sa nestrpljenjem iščekujete neki poslovni razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese zarad svojih ciljeva. Podstičite kod sebe istrazivački duh i smisao za dobar ukus u mnogim situacijama koje Vas prate u privatnom životu. Prijaće Vam emotivni susret i neka omiljena zabava. Sugestija: Poboljšajte svoju psiho-fizičku ravnotežu. BLIZANCI Ponudjene su Vam različite ideje o poslovno-finansijskoj saradnji. Dobar izbor poslovne teme proizilazi iz zajedničkih dogovora i konsultacije sa pouzdanim saradnicima. Važno je da u dobrom profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja. Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi, mnoge radosti i više nego dobru zabavu. Uz iskrene namere, usrećite osobu do koje Vam je stalo. Sugestija: Prijaće Vam neka dodatna aktivnost, kao psihološka relaksacija.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Horoskop za 16. februar

Izvor: OkRadio.rs, 16.Feb.2017

Pred vama je horoskop za četvrtak 16. februar. Sa srećom.   OVAN Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma. Važno je da sačuvate samokontrolu, pred osobom koja ima negativan uticaj na Vaše raspoloženje ili ponašanje. Reagujete...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.