Bijonse predstavila novu pesmu i spot – ali ima jedno iznenađenje!

Izvor: Lepota i zdravlje, 07.Feb.2016, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonse predstavila novu pesmu i spot – ali ima jedno iznenađenje!

Samo dan pre najavljenog nastupa na Super Bowlu, sa bendom Coldplay i Brunom Marsom, Bijonse je objavila novu pesmu ali i prateći video. A photo posted by Beyoncé (beyonce) on Feb 6, 2016 at 12:52pm PST Kao najavu svog novog albuma, pop diva objavila je spot za pesmu “Formation” koji odiše političkim aktivizmom, ali i provokativnim seksi stihovima. Naime, pored odlično odrađenog spota, Bijonse je predstavila i svoju novu modnu liniju na kojoj se ističu fraze i stihovi ove pesme  “Formation”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << gde je posebno istakla malu torbu sa stihom “I got hot sauce in my bag”. U videu se pojavljuje i njena ćerka, malena Blu Ajvi,a pesma, po svim izgledima kako biće još jedan hit ove iskusne dame. Foto: Printcreen Pogledajte spot:

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Beyonce ima novi hit: Pogledajte spot za pesmu Formation

Izvor: Tracara.com, 07.Feb.2016

(foto: Instagram) Nedugo nakon što je najavljan njen nastup na Super Bowlu sa bendom Coldplay i Bruno Marsom, Beyonce je objavila novu pesmu, pod nazivom Formation, i veoma zanimljiv spot. Queen B je navodno uvežbala Formation na pripremama za večerašnji Super Bowl nastup, ali još uvek nije potvrđeno...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.