Bijonse, kakva je to frizura?

Izvor: Lepota i zdravlje, 16.Okt.2014, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonse, kakva je to frizura?

OK, svi znam da se moda vrti u krug i možda je biti retro sada u trendu, ali novi poduhvat Bijonse malo nas je iznenadio.

Pevačica je prošetala novu frizuru u Londonu i, iako smo navikli na razne mejkovere, od savršeno duge isfenirane kose do simpatičnih kovrdža, moramo da priznamo da nismo oduševljeni novim šiškama.

Ocenite novu fizuru Bijonse:

Pogledajte rezultate

Čini se da ni najvatreniji fanovi nisu oduševljeni, s obzirom na >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << to da se na internetu mogu pročitati komentari da ju je ošišala dvogodišnja kćerkica, ili je možda inspiraciju pronašla u frizuri Dejva Hila, gitaristi rok grupe Slade.

Autor: Life Content, M.K.

Foto: Sipa

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.