Beauty & Shopping avantura u Stadionu

Izvor: Lepota i zdravlje, 16.Okt.2014, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beauty & Shopping avantura u Stadionu

Stadion Shopping Centar poziva sve dame na Beauty & Shopping avanutru u subotu 18. oktobra!

Tokom čitavog dana pripadnice nežnijeg pola moći će da kupuju sa popustima i do 50 odsto, a od 12 do 16 sati u glavnom holu imaće priliku da uživaju u besplatnim Alchemy tretmanima za lice, lakiranju noktiju uz Cool Kitty Nails, za frizure će se pobrinuti Dramatics studio a za savršen make up šminkerka Danijela Varda.

Dodatnu zabavu posetiocima >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Stadion će priuštiti uz časove zumbe, pilatesa i aerobika Fitnes kluba Voždovac, dok će se instruktorka hatha joge iz Sankalpa Yoga centra Dajana Nedić pobrinuti za opuštanje i meditaciju.

Sve zainteresovane dame dobiće savete za lepotu i kvalitetniji život od nutricionistkinje Ankice Simić, kristaloterapueta „Ljubav Vera Nada“ Jelene Popović, astrologa Bogdanke Bobe Zlatar i reiki učitelja Branka Vitasa.

Za dobru zabavu pobrinuće se i poznata loto devojka i voditeljka Suzana Mančić koja će se družiti sa posetiocima SC Stadion od 15 časova i potpisivati svoje romane “Neukrotivo srce” i “Kao da sam sanjala”.

Dođite da se zabavimo zajedno!

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.