Bambi predstavio nove Yo D’Oro čoko napolitanke

Izvor: Lepota i zdravlje, 14.Okt.2014, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bambi predstavio nove Yo D’Oro čoko napolitanke

Kompanija Bambi predstavila je nove Yo D’Oro Čoko napolitanke, u dva omiljena ukusa – sa mlečnim kremom i sa posnim kakao kremom. Na druženju, organizovanom za medije, Yo D’Oro tim je zajedno sa Slobodom Mićalović podelio prve utiske o vrhunskom uživanju u svakom zalogaju, koje donose bogato prelivene Yo D’Oro Čoko napolitanke.

Kao vodeći brend na tržištu napolitanki, Yo D’Oro je za potrošače prepoznatljiv po uvek svežim, hrskavim i kremastim napolitankama.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << />„Za sve ljubitelje brenda Yo D’Oro, danas predstavljamo nove bogato prelivene Yo D’Oro Čoko napolitanke u dva ukusa, omiljena među sladokuscima. Posebno se izdvajaju visokim kvalitetom i pristupačnom cenom, a atraktivna, funkcionalna ambalaža omogućava da svaka pojedinačna Yo D’Oro Čoko napolitanka bude podjednako lepa kako bi zavela čula svakog gurmana“ istakla je Sanela Dinić, Group Brand Manager u kompaniji Bambi.

Sloboda Mićalović i predstavnici kompanije Bambi

Yo D’Oro Čoko napolitanke odlične su kao nagrada posle napornog dana, kada želimo da počastimo porodicu, sebe ili svoje prijatelje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.