Atlas lepote: Gde žive najatraktivnije žene sveta?

Izvor: Savršena.com, 28.Jul.2016, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atlas lepote: Gde žive najatraktivnije žene sveta?

Na prvom mestu ove top liste našle su se Brazilke! (foto: funny.pho.to) Jeste li se ikada zapitali u kojim delovima sveta živi najviše atraktivnih žena? 
Iskusni svetski putnici, okupljeni na portalu Destination’s Point, napravili su popis zemalja u kojima ćete sresti najlepše i najzgodnije žene na svetu.
1. Brazil Sigurno ste i sami bezbroj puta čuli kako je Brazil zemlja lepote, a Brazilke su nadaleko poznate upravo po svojim oblinama i liniji na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << im mogu pozavideti žene širom sveta.
2. Rusija Ako je suditi prema tvrdnjama članova ovog portala, Ruskinje su poznate po svom besprekornom tenu i čarobnim plavim očima.
3. Venecuela Najsevernija država Južne Amerike, smeštena na obali Karipskog mora, dom je nekih od najlepših žena na svetu što potvrđuju i brojne osvojene titule na raznim izborima za Miss.
4. Indija Multikulturalna zemlja u kojoj su glavne karakteristike lepote: elegancija i egzotičnost.
5. Švedska Vitke, visoke, plavih očiju i izrazito svetle kose – takve su Šveđanke koje su očigledno osvojile srca mnogih svetskih putnika.
6. Srbija Naše devojke našle su se na šestom mestu ove liste – na svetske putnike najveći utisak ostavila je visina ovdašnjih devojaka ali i ženstvene obline, način oblačenja i “karaktersitična lepota za koju su zaslužni mediteranski i slovenski geni”.
7. Francuska Ne iznenađuje da u zemlji poznatoj po strastvenim poljupcima i ljubavi žive neke od najlepših žena na svetu. One su istovremeno romantične, ali i zavodljive.
8. Argentina Ove žene tradicionalno pridaju veliku pažnju nezi kože i kose. Visoke su, tamnog tena, ljubiteljke mode i neverovatno su šarmantne.
9. Ukrajina Moderne ratnice – tako bi mogli opisati Ukrajinke koje su poznate po svojoj odvažnosti i besprekornoj lepoti.
10. Italija Obožavateljke visoke mode čiji je glavni adut neverovatna elegancija koja im je prosto urođena. Lepota karakteristična za područje mediterana čini ih pravim zavodnicama.
11. Južna Koreja Egzotičan izgled, srednja visina i odličan ten glavni su razlozi zbog kojih su se ove žene našle na popisu najatraktivnijih.
Izvor: destinationspoint.net

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.