Anđa otkriva kakav izgled najviše loži tipove: Bila sam ćelava i najpoželjnija ikada

Izvor: B92, 11.Sep.2015, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđa otkriva kakav izgled najviše loži tipove: "Bila sam ćelava i najpoželjnija ikada"

Ženski magazini se utrkuju koji će više puta da naglasi da tipovi na damama ne primete prvo grudi - nego kosu. Anđelina Čapin je u tekstu objavljenom u "Gardijanu" objasnila zbog čega je obrijane glave imala i više samopouzdanja - i više seksa.

"Kada sam se pre deset godina pojavila na faksu odmah su počeli da bulje u mene. Moja srednja škola u Otavi kao da je bila iz lošeg tinejdžerskog filma. Momci su nosili podignute kragne, a devojke uske suknje i puš ap bruseve. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << U Torontu me dočekala urbana ekipa u ispranim majicama i pocepanim farmerkama. Našla sam se u dvorištu u kojem je bilo više seksi citirati Kjerkegora nego nositi dugačke trepavice. Kada sam upoznala novog dečka promenila sam i stajling. Smanjila sam maskaru, počela sam da se oblačim opuštenije i prestala sam da mučim sebe stalnim preispitivanjem 'da li mi ovo dobro stoji'. A onda, posle baš gadnog raksida, završila sam u planinama Kanade sa Vini. Vini je bila otkačena pankerka koja je uvek imala obrijanu glavu. Zavidela sam joj na petlji. A onda sam je zamolila da i mene tako ošiša. Ona stara ja bi vrištala - ova nova je bila presrećna.

Nikada se nisam osećala više seksi nego kada sam bila ćelava. Prestala sam da nosim brushalter. Počela sam da nosim velike plastične minđuše. Zašivala sam šarenu dugmad na polovnu odeću da bih delovala originalno. Dobila sam samopouzdanje. I videlo se. Imala sam mnogo više seksa. Ljudi iz moje srednje su komentarisali da delujem kao umetnik - a istina je da sam delovala kao jazavac. I osećala sam se neustrašivo. Ovih dana oblačim se kao moja majka, ali je petlja koju sam dobila iz ovog eksperimenta sa stilom i dalje tu. Mogu da se spremim za pet minuta i izgledam dobro, a da ne budem 'hot'.

Moj savet je da izgledate otkačeno dok ste na faksu. Ništa nije više seksi nego sloboda", zaključuje Čapinova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.