Agata Ruiz de la Prada otvorila Serbia Fashion Week

Izvor: Prva.rs, 23.Apr.2014, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agata Ruiz de la Prada otvorila "Serbia Fashion Week"

Prepoznatljiv stil dizajnerke Agate Ruiz de la Prada posetioce nije ostavio ravnodušnim. Eksplozija boja, geometrijskih oblika i šljokica koji preovladavaju na modelima ove umetnice oduševila je brojnu publiku u hotelu Park u Novom Sadu.
Ova sjajna dizajnerka je na konferenciji za novinare savetovala je našim sugrađanima da ne budu uniformisani i jednolični, kao i da se ne oblače u tamne boje koje, kako kaže, preovladavaju u našem odevanju.
Kreatorka je našla inspiraciju u >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << šezdesetim godinama prošlog veka i zato u njenim kreacijama dominiraju lepršavi materijali i cvetni i tufnasti dezeni. Ona smatra da je najbitnije da se žena oseti komforno u onome što nosi i da je najbitniji način na na koji ona to iznese kao i njeno držanje.
Mesta na reviji su bila popunjena, a publiku su činila i veoma poznata lica iz sveta modne industrije, kao što su gospodin Donald Potard, urednica magazina Vogue, novinari sa Fashion One televizije i mnogi drugi.
Ovoj neverovatnoj reviji prethodilo je svečano otvaranje Design Week-a, koji predstavlja izložbe umetnika i primenjenih umetnika iz raznih oblasti umetnosti kao što su modna fotografija, dizajn nakita, kostimografija i industrijski dizajn. U sklopu izložbe modne fotografije, u holu hotela Park, do 26. aprila, publika će imati priliku da pogleda radove Federika Peltretija, Aleksandra Kamasija, Nemanje Maraš i prof. dr Milana Radovanovića. Na izložbi kostima, publici će se predstaviti kostimografkinja koja već 12 godina radi u Holivudu, Tatjana Radišić, dok će iz oblasti dizajna nakita biti predstavljeni radovi Jelene Kovačević, Vesne Milošević i Katarine Zlajić, a radove iz industrijskog dizajna potpisuje Igor Aćimović. 
Ulaznice za "Serbia Fashion Week" možete da kupite na svim prodajnim mestima Gigs Tiks-a.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Nevena Božović, Tamara Dragičević i Katarina Gromilić manekenke

Izvor: Prva.rs, 23.Apr.2014

U okviru manifestacije “Serbia Fashion Week” koja se po drugi put za redom odžava u Novom Sadu, ove dame će prošetati pistom na reviji Marije Šabić. Naša poznata dizajnerka Marija Šabić predstaviće svoju novu kolekciju venčanica i haljina sutra u 20h u hotelu “Park” u Novom Sadu u okviru...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.