9 muka svih nas koji smo na dijeti

Izvor: Savršena.com, 24.Maj.2017, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

9 muka svih nas koji smo na dijeti

(foto: favim.com) Svi mi vrlo dobro znamo da su zdrava ishrana i redovni treninzi preduslov za gubitak kilograma, ali kako odoleti svoj toj ukusnoj hrani koja “vreba” iz frižidera?

Kako biste održali svoju kilažu, neophodno je samokontrola i ogromna volja. Svima nam je jasno da ne treba jesti kasno, da moramo izbaciti slatkiše, sokove, testo, i da moramo imati dosta fizičke aktivnosti. Obično onda kada odlučimo da pazimo na ishranu, imamo osećaj da je hrana svuda oko nas >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << i da nas prosto “priziva”.
Ponekad fotografija govori više nego hiljadu reči, u ovom slučaju je to apsolutno tačno, ali isto važi i za ove zabavne animacije koje će vam sigurno izmamiti osmeh na lice:
Gledanje drugih dok jedu
Nervoza zbog hrane
Opirati se pici? Zašto bi to neko radio?
Slanina se voli i poštuje
Kada te svi izdaju, hrana neće
Hrana uvek pomaže kod stresa
Reč previše ne postoji kada je hrana u pitanju
U goste kod nekih ljudi idemo samo zbog hrane
I onaj osećaj kada shvatiš da više nemaš šta da jedeš…
Izvor: teen385.com

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.