7 pogrešnih tipova muškaraca sa kojima ćete izlaziti pre onog pravog

Izvor: B92, 31.Okt.2014, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

7 pogrešnih tipova muškaraca sa kojima ćete izlaziti pre onog pravog

Da bi došli do svog princa, morate da poljubite puno žaba. Tako kaže jedna stara izreka, a mi smo "puno žaba" ograničile na nekoliko tipova, koje je pre onog pravog upoznala svaka od nas.

1. Potpuni promašaj

Kratko i jasno: muškarac koji nije imao apsolutno nikakvog poštovanja ni prema vama ni prema vašem vremenu, koji je slao poruke posle ponoći i baš nikad vas nije izveo među ljude.

2. Predobar

To je onaj koji je bio lud >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za vama i veselio se svakom vašem hiru i redovno ih ispunjavao. No, to nije bilo nimalo privlačno.

3. Lep i glup

Da ste površni, on bi bio savršen. Ovako, on je bio samo zgodan dečko, s jednom velikom manom, preko koje niste mogle da pređete.

4. Zločesti

Svaku od nas je u jednom trenutku privukao jedan takav. No, brzo nas je i pustio, jer takav odnos nije održiv na duge staze.

5. Petar Pan

To je onaj tip koji baš nikad neće odrasti, koliko god vi verovali da je to samo faza. On će živeti na maminom kauču još godinama i još godinama će jedva čekati vikend da izađe napolje i da se napije. Sve dok se jedan dan ne probudi i shvati da ništa nije postigao u životu, a tada će biti prekasno.

6. Biznismen

Nije problem biti u vezi s nekim ko ima posao i trudi se da nešto postigne. Problem je zabavljati se s nekim ko ne zna ili ne želi da napravi balans između poslovnog i privatnog života.

7. Mamin sin

On je drugačiji tip od Petra Pana. On može biti vrlo odrastao muškarac, sa svojim stanom, finansijama i slično, ali je i dalje vezan za mamu kao da se nikad nije odselio. Svi volimo svoje roditelje, ali i tu treba postojati granica, a ovaj tip je ne poznaje.

Izvor: index.hr

Foto: Richard foster/flickr.com

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.