5 frizura koje će sakriti vašu masnu kosu

Izvor: Lepota i zdravlje, 19.Nov.2014, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 frizura koje će sakriti vašu masnu kosu

Često nam se dogodi da zbog prekomernog rada, pospanosti ili nečeg trećeg ne stignemo da operemo kosu, a sutra ujutro nemamo vremena jer u žurbi odlazimo na posao.

Nema potrebe da paničite jer vaša frizura može izdržati još jedan dan bez pranja. Dajemo vam savete kako da sakrijete činjenicu da vaša kosa i nije baš najčistija.

Kruna od pletenice

Najbolji način da sakrijete vaše prljave krajeve, a izgledaćete otmeno i uglađeno. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << kako ovde.

Opuštena punđa od pletenice

Odličan način da prljavu kosu sklonite sa lice i postavite je u drugi plan. Napravite pletenice oko glave i formirajte punđu. Pogledajte kako ovde.

Marama za glavu

Marama će čvrsto držati vašu kosu, pogotovo ako je prljava. Pogledajte kako ovde.

“Konopac” punđa

Kada vam je kosa u haosu, pokušajte da je okupite na ovaj način. Izgledaće uredno i zanimljivo. Pogledajte kako ovde.

Dupla pletenica

Zašto ne biste od cele kose napravili pletenice. Igrajte se! Pogledajte kako ovde.

Autor: Life Content, M.G.

Foto: Sipa

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.