Zemljotres u Rumuniji, tresla se i istočna Srbija

Izvor: Bor030.net, 24.Sep.2016, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres u Rumuniji, tresla se i istočna Srbija

Jak zemljotres koji se u toku noći između petka i subote dogodio u blizini mesta Nereju u Rumuniji osetili su Borani i žitelji istočnog dela Srbije. Prema izveštajima američke Geološke službe, zemljotres jačine 5,6 stepeni po Rihterovoj skali se dogodio u 1.11 sati sedam kilometara zapadno od rumunskog grada Nereju, odnosno 146 kilometara severno od Bukurešta. Podrhtavanje tla je probudilo ... The post Zemljotres u Rumuniji, tresla se i istočna Srbija appeared first on Bor030.net.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Veoma jak zemljotres u Rumuniji ostetio se i u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Sep.2016

Zemljotres jačine 5,6 stepeni Rihtera pogodio je prošle noći u 1.11 sati Rumuniju. Podrhtavanje tla osetili su stanovnici jugoistočne Srbije...Zemljotres se dogodio sedam kilometara zapadno od rumunskog grada Nereju, 146 kilometara udaljen severno od Bukurešta, a podrhtavanje tla osetilo se i u...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.