Zemljotres u Čileu: Nema podataka o žrtvama i materijalnoj šteti

Izvor: Blic, 23.Apr.2017, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres u Čileu: Nema podataka o žrtvama i materijalnoj šteti

Zemljotres jačine 5,9 stepeni Rihterove skale pogodio je centralni deo Čilea, ali za sada nema podataka o žrtvama ili materijalnoj šteti, saopštio je danas američki Geološki institut.

Zemljotres se dogodio nešto pre ponoći, na 42 kilometra od grada Valparaizo i na dubini od 9,8 kilometara, prenosi AFP.

Felt #earthquake M5.6 strikes 141 km W of #Santiago (#Chile) 13 min ago. Please report >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << to: https://t.co/u8lYzkNsSm pic.twitter.com/qO1ObgcYrt

Čileanska Nacionalna služba za vanredne situacije saopštila je da je jačina zemljotresa 6,1 stepen, a Pomorska služba za hidrografiju i okeanografiju ustanovila je da zemljotres ima "karakteristike da generiše cunami", mada za sada nije izdato nikakvo upozorenje.

Nakon tog velikog zemljotresa, malo kasnije se osetilo i nekoliko manjih potresa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jak zemljotres pogodio Čile, nema podataka o žrtvama

Izvor: BKTV News, 23.Apr.2017

Zemljotres jačine 5,9 stepeni Rihterove skale pogodio je centralni deo Čilea, ali za sada nema podataka o žrtvama ili materijalnoj šteti, saopštio je danas američki Geološki institut...Zemljotres se dogodio nešto pre ponoći, na 42 kilometra od grada Valparaizo i na dubini od 9,8 kilometara,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.