Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jun.2017, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres potresao Japan

TOKIO - Zemljotres jačine 5,2 stepena Rihterove skale potresao je centralne dijelove Japana, ali opasnost od pokretanja cunamija nije objavljena.

Američki geološki institut je objavio da je epicentar zemljotresa registrovan na 10 kilometara dubine, na oko 30 kilometara zapadno od Ine u prefekturi Nagno.

Zasad nema izveštaja o eventualnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << šteti ili povrijeđenima, javili su japanski mediji.

U razornom zemljotresu i potom pokrenutom cunamiju koji se obrušio na sjeveroistočnu obalu Japana u martu 2011. godine, poginulo je više od 18.000 ljudi, podsjetio je AFP.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Japanu,   Cunami u Japanu

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.