Izvor: Blic, 21.Avg.2017, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZEMLJOTRES U NAPULJU Potres pogodio popularnu turističku destinaciju

Zemljotres jačine 3.6 stepena Rihtera pogodio je popularnu turističku destinaciju na vulkanskom ostrvu Iskija u Italiji oko 20.57 časova po lokalnom vremenu, javili su italijanski zvaničnici.

Ischia 😭#terremoto #ischia pic.twitter.com/EsGsrjmKhC

Meštani i turisti istrčali su na ulice nakon što je potres uzrokovao privremeni nestanak stuje na celom ostrvu.

Prema izveštajima, nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << istorijski značajnih zdanja se srušilo, ali još nema informacija da je neko povređen, piše britanski "Ekspres".

"Iznenadni zemljotres jačine 3.6 stepena detektovan je u 20.57 časova ispred ostrva Iskija. Ljudi su potrčali na ulice nakon što je nestalo struje. Trenutno nema izveštaja da ima povređenih. Vatrogasne ekipe Iskije poslale su spasilački tim u Kazamičolu zbog 'kritične situacije' koja je prijavljena nakon potresa", navedeno je u saopštenju italijanske novinske agancije ANSA.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snažan zemljotres rušio zgrade, poginule najmanje dve osobe, spasioci tragaju za nestalima (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 21.Avg.2017

Srušila se i crkva...U zemljotresu koji je pogodio italijansko turističko ostrvo Iskija poginule su najmanje dve osobe, a spasioci pokušavaju da izvuku dvoje dece iz ruševina, saopštili su danas zvaničnici...Jedna žena je poginula u mestu Kazamikola u severnom delu ostrva kada su je pogodile krhotine...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.