Izvor: Blic, 24.Avg.2016, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujanović ponudio pomoć Matareli

Predsednik Crne Gore Filip Vujanović uputio je telegram saučešća predsedniku Italije Serđu Matareli povodom zemljotresa koji je pogodio centralni deo te zemlje i ponudio pomoć u saniranju posledica.

U telegramu se iskazuju saosećanje građana Crne Gore u žalosti za žrtvama u Italiji i spremnost Crne Gore da učestvuje u ublažavanju posledica zemljotresa, saopšteno je iz kabineta crnogorskog predsednika.

Pročitajte još:

Broj žrtava zemljotresa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji je rano jutros pogodio planinski deo centralne Italije porastao je na 73, saopštili su italijanski zvaničnici. Spasioci i dalje tragaju za preživelima.

Zemljotres jačine 6,2 stepena po Rihterovoj skali registrovan je u 3.36 časova nedaleko od Peruđe, a pogodio je oblast koja se nalazi 170 kilometara od Rima i osetio se na širokom području centralne Italije.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.