Stravičan zemljotres pogodio Italiju: Spolja je dopirao JEZIV zvuk, mislila sam da je KRAJ SVETA! (FOTO/ VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2017, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravičan zemljotres pogodio Italiju: Spolja je dopirao JEZIV zvuk, mislila sam da je KRAJ SVETA! (FOTO/ VIDEO)

Jeziva ispovest preživele devojke

Zemljotres jačine 3,6 stepena Rihterove skale pogodio je večeras turističko mesto kod vulkana Iskija, nedaleko od Napulja, prenose svetski mediji.

Kako navodi “Raša tudej”, pozivajući se na izveštaje italijanske televizije “RAI”, jedna ženska osoba je poginula, a nekoliko osoba je povređeno, dok se neki vode kao nestali.

Društvenim mrežama kruže fotografije kako meštani i službe pomažu povređenima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i vade ljude iz ruševina.

Mediji navode da je u okolini Napulja nestalo napajanje električnom energijom, kao i da su neki hoteli u tom delu evakuisani.

#Ischia gli amici inviano foto di #Casamicciola. Tanta paura e tristezza. Noi stiamo bene ma qui comune di #Ischia via vai sirene 😔😢 pic.twitter.com/jS3HtCnOxy

— luisa lore vercillo (@ellellevercillo) 21. август 2017.

- Bilo je strašno. Ležala sam u krevetu kada je počelo da se trese, a deo tavanice se obrušio na mene. Čula sam vrisku koja je spolja dopirala. Sve se to dešava tokom pomračenja sunca koje se nedeljama najavljuje kao apokalipsa. Mislila sam da je kraj sveta- plačnim glasom je prepričala agoniju devojka koja je preživela potres.

Među turistima, ali i lokalnim stanovnicima zavladala je opšta panika, a veliki broj spasilačkih ekipa, kao i lekara Hitne pomoći nalazi se na licu mesta.

U stravičnoj nesreći, srušena je crkva, a šest stambenih zgrada je pretvoreno u ruševine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.