Srbin transferom izazvao ZEMLJOTRES u Kazahstanu!

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2016, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin transferom izazvao ZEMLJOTRES u Kazahstanu!

Bivši fudbaler Crvene zvezde Đorđe Despotović odlučio je da karijeru nastavi u Astani čime je na sebe navukao gnev navijača Kairata koji takav postupak tretiraju kao izdaju.

Srpski internacionalac Đorđe Despotović (23) dogovorio je transfer u kazahstansku Astanu sa kojom je potpisao trogodišnji ugovor.

Bivši napadač Crvene zvezde počeo je svoju kazahstansku epizodu u Žetisuu, da bi nakon toga bio pozajmljen Kairatu, klubu koji je prethodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << leta eliminisao crveno-bele iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ovoga puta Despotović je kao slobodan igrač izabrao novu sredinu i dogovorio saradnju sa šampionom Kazahstana Astanom, što mu navijači Kairata neće oprostiti.

Astana i Kairat vodili su borbu za titulu do poslednjeg kola, a novi klub Đorđa Despotovića na kraju je uspeo da odbrani trofej i obezbedi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Tako ćemo narednog leta Đorđa Despotovića i Nemanju Maksimovića gledati u dresu Astane u pohodu na grupnu fazu Lige šampiona. Ko zna, možda se dogodi da baš kazahstanski šampion bude rival Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Zemljotres,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(VIDEO) CRVENO-BELIMA NIJE VALJAO: Bivši igrač Zvezde izazvao buru u Kazahstanu

Izvor: Kurir, 10.Feb.2016

Srpski fudbaler Đorđe Despotović novi je igrač kazahstanske Astane...Dvostruki uzastopni šampion Kazahstana i 23-godišnji napadač potpisali su trogodišnji ugovor...Despotović se pridružio dvojici srpskih internacionalaca u Astani, "zlatnom orliću" Nemanji Maksimoviću i golmanu Nenadu Eriću,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.