Snažan zemljotres u Karipskom moru

Izvor: RTS, 19.Dec.2014, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snažan zemljotres u Karipskom moru

Snažan zemljotres pogodio je arhipelag Gvadalupe u Karipskom moru, saopštio je Američki geološki zavod, ali za sada nema izveštaja o šteti ili povređenima.

Kako je preneo Rojters, jačina potresa u epicentru iznosila je 5,7 stepeni Rihtera.

Epicentar se nalazio 4,8 kilometara severozapadno od grada Lamenten na jednom od ostrva u arhipelagu, Ba-Ter, na dubini od 111 kilometara, navodi Rojters.

Gvadalupe je mali arhipelag u Antilima u Karipskom moru i prekomorski je departman Francuske.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Snažan zemljotres pogodio ostrvo Gvadalupe

Izvor: Blic, 19.Dec.2014

Snažan zemljotres pogodio je danas arhipelag Gvadalupe u Karipskom moru, saopštio je Američki geološki zavod, ali za sada nema izveštaja o šteti ili povređenima...Jačina potresa u epicentru iznosila je 5,7 stepeni Rihtera. Epicentar se nalazio 4,8 kilometara severozapadno od grada Lamenten na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.