Slabiji zemljotres kod Kosovske Mitrovice

Izvor: Blic, 29.Jan.2015, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slabiji zemljotres kod Kosovske Mitrovice

Zemljotres magnitude 2,7 jedinica Rihterove skale registrovan je u 00.25 časova po lokalnom vremenu u regionu mesta Kosovska Mitrovica, objavljeno je na sajtu Republičkog seizmološkog zavoda.

Intenzitet zemljotresa u epicentru procenjen je na tri-četiri stepena Merkalijeve skale.

Zemljotresi ovakvog intenziteta ne mogu izazvati oštećenja na objektima u epicentralnoj oblasti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

2,7 PO RIHTERU: Zemljotres tresao Kosovsku Mitrovicu

Izvor: Kurir, 29.Jan.2015

KOSOVSKA MITROVICA  - Zemljotres magnitude 2,7 jedinica Rihterove skale registrovan je u 00.25 časova po lokalnom vremenu u regionu mesta Kosovska Mitrovica, objavljeno je na sajtu Republičkog seizmološkog zavoda...Intenzitet zemljotresa u epicentru procenjen je na tri-četiri stepena Merkalijeve...

Nastavak na Kurir...

TRESLO SE KOSOVO: Zemljotres pogodio okolinu Kosovske Mitrovice

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jan.2015

Zemljotres magnitude 2,7 jedinica Rihterove skale registrovan je u 00.25 časova u regionu mesta Kosovska Mitrovica. Intenzitet zemljotresa u epicentru procenjen je na tri-četiri stepena Merkalijeve skale. Zemljotresi ovakvog intenziteta ne mogu izazvati oštećenja na objektima u epicentralnoj oblasti....

Nastavak na Telegraf.rs...

Slabiji zemljotres u regionu Kosovske Mitrovice

Izvor: RTS, 29.Jan.2015

. Zemljotres magnitude 2,7 jedinica Rihterove skale registrovan je u 25 minuta posle ponoći u regionu Kosovske Mitrovice, objavljeno je na sajtu Republičkog seizmološkog zavoda.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.