Novi, slabiji zemljotres u regionu Kosjerića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2015, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi, slabiji zemljotres u regionu Kosjerića

U regionu Kosjerića noćas u 01.21 časova po lokalnom vremenu registrovan je zemljotres magnitude 2,5 jedinica Rihterove skale, objavljeno je jutros na sajtu Republičkog seizmološkog zavoda (RSZ).

Intenzitet zemljotresa u epicentru procenjen je na tri-četiri stepena Merkalijeve skale. Zemljotresi ovakvog intenziteta ne mogu izazvati oštećenja na objektima u epicentralnoj oblasti.

Prethodno je u regionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kosjerića sinoć registrovan zemljotres magnitude 4,6 stepeni Rihterove skale, rečeno je Tanjugu u RSZ.

Zemljotres se dogodio u 21.47 sati, a kako je Tanjugu rečeno u tom zavodu, od zemljotresa te magnitude moguća su oštećenja na objektima kao što su rušenje dimnjaka i crepova i pojava manjih pukotina na nosećim zidovima.

Zemljotres jačine 4,6 jedinica Rihterove skale, čiji je epicentar bio u selu Mrčići kod Kosjerića, trajao je oko 30 sekundi i za sada nema informacija da je naneta materijalna šteta na objektima, izjavio je sinoć Tanjugu predsednik opštine Milijan Stojanić.
Pogledaj vesti o: Seizmološki Zavod Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Kosjeriću zemljotres magnitude 4,6 stepeni Rihtera

Izvor: NTV.rs, 08.Mar.2015

BEOGRAD – U regionu Kosjerića večeras je registrovan zemljotres magnitude 4,6 stepeni Rihterove skale, rečeno je Tanjugu u Republičkom seizmološkom zavodu Srbije. Zemljotres se dogodio večeras u 21.47 sati.Kako je Tanjugu rečeno u tom zavodu, od zemljotresa te magnitude moguća su oštećenja...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.